Content voor Ingelogde Gebruikers

Sport & Vrije tijd

Veilig en vertrouwd, gewoon jezelf zijn

Een (sport) vereniging is een plaats waar mensen elkaar in hun vrije tijd ontmoeten. Een groot deel hiervan is actief als sporter, trainer, scheidsrechter, bestuurder of vrijwilliger. Het is belangrijk om jezelf te kunnen zijn en dat je je binnen de (sport) vereniging in een plezierige en veilige omgeving begeeft.

Belang voor de vereniging

Aandacht voor plezier en respect is de basis voor het goed functioneren van een vereniging. Daarnaast bezorgt het de vereniging ook een positief imago, waardoor nieuwe leden, vrijwilligers en sponsoren zich sneller zullen aanmelden.

De Vertrouwenskamer biedt een luisterend oor en geeft (beleids-) advies op het terrein van gewenste omgangsvormen. Samen kijken we naar de mogelijkheden zodat iedereen binnen de vereniging (weer) zichzelf kan zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Aan de slag met plezier en respect!

Het bevorderen van plezier en respect heeft meer kans van slagen als hiervoor afspraken worden gemaakt door alle betrokken partijen binnen een vereniging. De kans dat de gemaakte afspraken dan worden gedragen en uitgedragen vanuit vereniging is vele malen groter.

Om verenigingen de mogelijkheid te bieden actief aan de slag te gaan om plezier en respect binnen de vereniging te stimuleren en te bevorderen organiseert De Vertrouwenskamer workshops en andere activiteiten op locatie.

Scroll naar boven